Mie Vodstrup Leidesdorff (1974)

Lægeeksamineret klinisk fodplejer 2013.
Lægeeksamineret fysiurgisk massør 2015.
Har drevet fodklinikken Foddamen i Hillerød siden 2013.

Jeg tilstræber en høj grad af grundighed og sans for detaljen i mit arbejde, og det er mit mål, at alle kunder skal føle sig trygge i mine hænder og svæve tilfredse på lette fjed fra en behandling hos mig.

Jeg arbejder professionelt og kun med de bedste produkter på markedet. Til fodpleje anvender jeg altid Gewohl, som er et tysk firma, der har specialiseret sig i alt til fodpleje igennem mere end 125 år, og til lakbehandlinger arbejder jeg med den originale Shellac fra CND, som er den mest skånsomme og holdbare lak på markedet.

Som massør arbejder jeg dybt i musklerne og ”tager godt fat” om diverse problemstillinger – altid med velvære og afslapning i højsædet. En god massage må godt gøre lidt ondt men skal altid ende med at gøre godt!

Louise Koldenborg (1981)

4-årig frisøruddannelse hos Stender 2002.
Deltaget i alle relevante kurser løbende – og gør det naturligvis fortsat ift. nye trends, metoder, produkter mm.
Taget alle Wella’s efteruddannelser afsluttet med Wella Master Color Expert 2016.
Har forestået uddannelse af elever.

Som frisør arbejder jeg professionelt med udgangspunkt i kundens ønsker med sans for muligheder og detaljer til den enkelte. Med min mangeårige erfaring som frisør og din mangeårige erfaring med dit eget hår, samarbejder vi om at nå det bedste resultat for dig!

Jeg vælger altid de bedste produkter til opgaven og arbejder primært med Wella’s produktlinie, som jeg er uddannet i og dermed kan stå inde for den ekstremt høje kvalitet, der sikrer reduceret risiko for allergi og skader på håret, giver høj glans, lysreflektion og 100% dækkeevne.